torstai 14. helmikuuta 2019

Mitä lahjaksi ketoilevalle kaverille?

Näin Ystävänpäivänä pienet paketit ja kortit vaihtavat omistajaa ystävien ja rakastavaisten kesken. Monesti paketista löytyy suklaata.

Ketoilijalle ei ainakaan maitosuklaata kannata viedä. Moni ei päivän hiilareita halua suklaasta ottaa, eikä siihen montaa palaa edes mahtuisi. Jos suklaata haluat antaa ja tiedät, että ystäväsi tykkää tummasta suklaasta, osta vähintään 80% suklaata, jossa ei ole "mausteita", eli ei minttuja tai toffeita. Näin tummaa suklaata pari palaa hiilareihin mahtuu, niin että kasviksillekin jää oma osuutensa. Parasta tietysti jos löydät yhtä tumman raakasuklaan, siinä on tallella kaikki kaakaopavun ravitsevat ominaisuudet.

Onko Ystävää pakko kuitenkaan lahjoa suklain ja leivoksin? Moni ketoilee kokonaan ilman makeutusaineita, varsinkin jos on aiemmin ollut sokerikoukussa. Suklaatuliaisista saattaa jäädä jopa vähän paha mieli, jos toinen "joutuu" hiilarimaahan vierailemaan ja tipahtaa siksi ketoosista. Elämään toki mahtuu kaikenlaista ja aina voi hypätä ketosatulaan uudelleen! Mikään ei mene lopullisesti pilalle.

On paljon kaikenlaista ketokivaa mitä voit antaa. Tee parsa- tai kukkakaalista ja lehtikaalin lehdistä "kukkakimppu". Osta jotain ihanaa laadukasta luomuteetä tai -kahvia. -Pukka "Love" tee on hyvää ja sopii teemaan! MCT-öljy tai luuliemijauhe ilahduttaa useimpia ketoilijoita. Samaten laadukas magnesium (ei oksidimuotoa, eikä varmuuden vuoksi  sitraattimuotoakaan, jos on herkkävatsainen, esim kuvan Supermankku on hyvä). Puhdasta kollageenia tai vaikkapa ihana Guerande merisuola. Leffalippu tai lahjakortti toimii aina, kaikenlaiset pienet ihonhoitotuotteet, kuten kasvonaamiot ja huulirasvat.. Ja aina voit antaa aineettoman lahjan, tee jotain ystäväsi puolesta!

Jos tälle Ystävänpäivälle on vielä lahjantarvetta, tai haluat hemmotella itseäsi luontaistuottein, on Life-myymälöissä -20% Ystävänpäiväale kaikista tuotteista. Lifen nettikaupasta alen saa koodilla ystävänpäivä. Pukan teetä myy moni luomukauppa, Hämeenlinnassa esim Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri, sekä Punnitse ja Säästä. Kuvan tumma suklaa on Lidlin valikoimaa, Puhdistamon suolaakin saattaa sieltä löytää, viimeistään isoista ruokakaupoista tai Lifesta. MCT-öljyn löydät luontaistuotekauppojen lisäksi useimmista hyvin varustetuista ruokakaupoista. Vihannesosastolla voi päästää luovuuden valloilleen, kunhan pitäytyy vihreissä!

Mukavaa Ystävänpäivää!







Linkkivinkki:

Ketogeeniseen ruokavalioon voit lähteä mukaani verkkokurssin kautta. Kurssilla on rahat takaisin 14pv takuu. Materiaalit, kuten myös yhtään liioittelematta, ehkäpä facebookin hyvähenkisimmän tukiryhmän jäsenyys, ovat ikuisia yhdellä edullisella kertamaksulla. Olen itse ollut valmennuksen jäsen keväästä 2018 ja mikäli käytät juuri tätä kumppanilinkkiäni, lupaan auttaa sinua sähköisesti ketomatkasi alkutaipaleella mahdollisimman paljon. Linkin kautta saat valmennuksen aina halvimpaan voimassa olevaan hintaan: Kirsin kanssa ketoosiin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!